Hoofdzaken

Het team van Hoofdzaken is goed geschoold. Allen hebben wij een professionele vakopleiding gevolgd. Daarnaast wordt er veel tijd geïnvesteerd in trainingen, zodat wij onze klanten van de nieuwste coupes, kleuren en producten kunnen voorzien.

Dit team is de afgelopen 10 jaar grotendeels onveranderd. Dat zegt wel wat over de sfeer in de salon vinden wij zelf 🙂 Kortom bij Hoofdzaken ben je aan het juiste adres voor kwaliteit en gezelligheid.

team kapsalon hoofdzaken den haag ypenburgAl ruim 15 jaar de meest complete salon in Den Haag – Ypenburg.

Ben je toe aan een nieuwe coupe?

Heb je een flinke uitgroei, is je haar futloos? Je kunt bij ons terecht voor alleen een knipbeurt of voor een totale make-over.

Wij verzorgen niet alleen haarstyling maar verven ook wimpers én harsen, epileren en verven je wenkbrauwen. Daarnaast zijn wij verkooppunt van Paula’s Choice huidverzorgingsproducten.

Door Haarstyling én Huidverzorging zorgen we dat jij er op je best uitziet.

Ruime openingstijden

Hoofdzaken is dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur geopend en op zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur. Door onze ruime openingstijden is er dus altijd wel een afspraak te maken op een tijdstip dat jou schikt.

Maak telefonisch een afspraak of kom even langs in de salon. Wij adviseren je graag en hebben samples van diverse producten klaarliggen om uit te proberen.

Adres Hoofdzaken

Hoofdzaken
Eksterhof 26
2496 HS Ypenburg
Telefoonnummer: 015-3610235

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00-21:00 uur
Zaterdag: 09:00-15:00 uur

Hoofdzaken Kapsalon Ypenburg Den Haag