Corona update 17 maart

Hallo Allemaal,

Naar aanleiding van de speech van onze Minister-President (ondersteund door wetenschappers en RIVM) plaats ik even een update m.b.t. de werkwijze van Hoofdzaken in verband met het Coronavirus.

Het lijkt erop dat een groot deel van de Nederlandse bevolking in het komende jaar besmet zal worden met het virus, milde klachten zal ervaren en daarna immuniteit op zal bouwen.
Ik vertrouw op het gekozen scenario.
Een sluiting van 2 weken lijkt mij daarom weinig zinvol omdat we daarna alsnog in een zelfde situatie komen als vandaag.

Ik en de meiden in mijn team hebben daarom unaniem besloten voorlopig open te blijven.
We bekijken de situatie van dag tot dag. We volgen de maatregelen die vanuit het RIVM worden opgelegd.

Uiteraard nemen we onze verantwoordelijkheid om grootschalige besmetting te voorkomen. Wij rekenen erop dat jullie dat ook doen.
Verzet je afspraak als je twijfelt over jouw gezondheid en/of als je je niet comfortabel voelt met de situatie. Desnoods op het laatste moment.
Wij letten zeer goed op de hygiëne.
Wij zorgen voor een grotere afstand tussen de klanten door op 2 etages te werken én minder afspraken tegelijkertijd in te plannen.
We zullen niet aanwezig zijn als we twijfelen aan onze gezondheid (het kan dus gebeuren dat een afspraak last-minute, in overleg, door een ander wordt ingevuld óf wordt verzet.
Wij vermijden contact met kwetsbaren (ook privé, zoals bijvoorbeeld onze ouders) en groepen.

Zodra het mogelijk is willen wij ons laten testen op antistoffen.
Als blijkt dat wij immuniteit hebben opgebouwd zullen wij, indien gewenst, graag op locatie komen bij kwetsbare mensen die niet in de gelegenheid zijn om de winkel te bezoeken.

Wij hebben er vertrouwen in dat we zo op een verantwoorde manier handelen.

Chantal (en het hele team van Hoofdzaken)

Facebook
LinkedIn
Facebook