Een mooi gezicht is een schoon gezicht

apr2015-15procent-korting-reinigers-toners-paulas-choice-hoofdzakenEen mooi gezicht is een schoon gezicht. Het is daarom belangrijk je gezicht elke dag goed te reinigen, het liefst twee keer per dag.

‘s Avonds verwijder je make-up of overtollig talg en ‘s ochtends verwijder je de dode huidcellen die in de nacht worden afgestoten.

Paula’s Choice biedt gezichtsreinigers voor de normale, gecombineerde, vette, droge en zeer droge huid. Zowel voor dames als voor heren

Toners

Geef je huid net dat beetje extra door een toner te gebruiken met heilzame bestanddelen. Toners verwijderen niet alleen de laatste sporen van make-up maar kalmeren de huid ook. Een toner reguleert het vocht waardoor je huid zachter aanvoelt.

De antioxidanten en andere werkzame stoffen bevorderen bovendien de gezonde huidfuncties. Een waardevolle aanvulling op je dagelijkse gezichtsverzorging dus 🙂

Zelfbruiners

Wil je in het voorjaar al een mooie teint maar geen schade door zon, een oranje kleur of rare vegen op je huid? Gebruik dan de zelfbruiners van Paula’s Choice als aanvulling op jouw favoriete crème.

Op alle reinigers, toners en zelfbruiners krijg je in april 15% korting. Zowel op de website van Paula’s Choice als bij ons in de kapsalon.

Wil je een uitgebreid advies? Maak dan s.v.p. even een afspraak bij Hoofdzaken of Beautysalon BELIEVE zodat we goed de tijd voor je kunnen nemen.

 

Facebook
LinkedIn
Facebook