Hoofdzaken Update 1 April

Hallo Allemaal,

Gisteren is bekend gemaakt dat de kapsalons nog tot 28 april dicht zullen zijn.
Er stonden al wat afspraken gepland voor na 6 april. Een aantal van jullie heeft zelf online al een nieuwe afspraak op een latere datum ingepland. De overige afspraken zullen we in overleg verzetten.

Wij zijn inmiddels druk doende met het opfrissen van de zaak. Ook verkopen we aardig wat DIY verfkitjes en verzorgingsproducten. Bedankt daarvoor, fijn om toch nog wat continuïteit in de zaak te houden op die manier.

We krijgen nogal wat vragen over het zelf knippen en scheren van haar. Let op, je eigen haar bijwerken is niet geheel zonder risico. Bij twijfel niet doen.

Een andere manier van je (langere) haar stylen is misschien een betere oplossing voor nu. Denk bijvoorbeeld aan stevigere stylingproducten om te modelleren, creatieve manieren om je haar op te steken etc. Of kam het gewoon achterover, wijlen Jules Deelder kwam daar jaren mee weg 😉

Voor heren maakt het vaak al een groot verschil als de bakkebaarden en nekharen bijgewerkt worden. Dat is goed te doen zelf. Vergeet ook lange wenkbrauwharen niet mee te nemen. Voel je vrij om een tondeuse te komen lenen.

Wij speuren YouTube af voor bruikbare instructievideo’s, daar zijn er best veel van. We zullen ze delen op ons YouTube kanaal (link)

Hou nog even vol. We hopen jullie eind april weer te zien in de salon. Dan maken we er weer wat moois van.
Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht.

Sterkte en Gezondheid!
Team Hoofdzaken

Facebook
LinkedIn
Facebook