Hoofdzaken Update 15 December

Hallo allemaal,
Wederom een update minder gezellig nieuws. Zoals jullie zeer waarschijnlijk al vernomen hebben zijn wij tot en met 19 januari gesloten. In tegenstelling tot vorige keer mogen we nu ook niets verkopen vanuit de winkel. Online bestellen is wel mogelijk. Jullie kunnen indien gewenst weer een kleurkit op maat bestellen en die komen wij dan aan huis brengen. Dat geldt natuurlijk ook voor producten en de leen-tondeuse.

Logistiek gezien is het voor ons het handigst om dat op twee dagen te plannen voor de kerst. Wij willen dat gaan doen op dinsdag 22 en woensdag 23 december. Laat even weten of daar behoefte aan is dan kunnen wij dat zo efficiënt mogelijk regelen. In het nieuwe jaar zullen we weer nieuwe data opgeven, e.e.a. in overleg met de klanten. Wij zijn per mail te bereiken voor eventuele vragen.

Het spijt mij oprecht dat we jullie niet kunnen ontvangen bij Hoofdzaken. Van de vorige keer lockdown hebben we begrepen dat we erg gemist werden. Dat was geheel wederzijds kan ik jullie vertellen. We hebben onze klantenkring opnieuw leren kennen in deze tijd en dat is weer bovengemiddeld goed bevallen. Veel dank daarvoor!

Wij zullen de kerstdrukte missen maar een keer niet afgepeigerd aan de kerstdagen beginnen heeft ook wel wat 🙂 Het is leuker om positief te blijven en dan maar te kijken naar wat wel nog mogelijk is. Koken we gewoon 6 gangen in plaats van 4, tijd zat immers. Met de wijn hoeven we ook niet zuinig te zijn want we kunnen iedere dag uitslapen. En het belangrijkste is dat we gewoon volgend jaar weer fris beginnen.

Rest mij jullie het allerbeste en goede feestdagen te wensen. Maak er wat van! (hoe moeilijk soms ook)

Hartelijke groet!
Chantal en Team

hoofdzakenlogo.jpg

Facebook
LinkedIn
Facebook