Hoofdzaken Update 21 april

Hallo allemaal,

Weer even een update naar aanleiding van de toespraak van Minister-President Rutte. Laten wij hopen dat het leven vanaf vandaag steeds weer iets normaler kan gaan worden. Voor velen van jullie is het in ieder geval fijn dat de basisscholen weer deels de lessen kunnen overnemen.

Vooralsnog blijven wíj, als kapsalons, gesloten tot 20 mei. De afspraken die door sommigen van jullie online ingepland zijn kunnen dus helaas niet doorgaan. Voel je vrij om een nieuwe afspraak in te plannen voor een datum na 20 mei. Laten we hopen dat tegen die tijd de afspraken, in welke vorm dan ook, weer door kunnen gaan.

Helaas kunnen we jullie op dit moment alleen nog maar helpen met instructiefilmpjes, DIY verfkitjes en productverkoop. Laura heeft deze keer, op haar balkon, een filmpje gemaakt over het scheren van nekhaar. Erg handig om de grootste bossages engszins te temmen 🙂 Dit filmpje staat inmiddels op ons YouTube kanaal (hier de link).

Elke dag is er iemand van 10 tot 12 uur in de zaak aanwezig om telefonische vragen en mail te beantwoorden. Bel of mail dus gerust met je vragen, we helpen je graag.

Voor nu is het motto dus #volhouden, gelukkig is het mooi weer dat scheelt toch iets. Een zonnebril is tenslotte een prima accessoire om je lange haar uit je gezicht te houden 😉

Het allerbeste weer en hartelijke groet van jullie kappers!

Facebook
LinkedIn
Facebook