Hoofdzaken Update 7 Mei

Hallo Allemaal,

Het is jullie niet ontgaan, we mogen vanaf maandag 11 mei weer open.
Ik wilde deze update al eerder versturen maar het is zo’n gekkenhuis geweest dat het er nu pas van komt. Er is massaal online geboekt, er was constant mail en WhatsApp-verkeer en de telefoon stond zo roodgloeiend dat we hem er een tijdje naast hebben moeten leggen.

Het is de bedoeling dat we in de salon met veel ruimte om de klanten en elkaar gaan werken. Dit vraagt om wat logistiek denkwerk. Maar, we hebben het goed uitgedacht nu.
Concreet betekent dit dat we niet in volle bezetting en tegelijkertijd kunnen werken. Dit hebben wij opgelost door tijdelijk eerder te beginnen en later te eindigen. Wij werken nu van 8:00 uur tot 22:00 uur.

Er kan boven in het kamertje gewerkt worden maar daardoor zullen wij voorlopig geen wenkbrauwen en wimpers doen. Als je daar al voor hebt afgesproken is het bij deze dus duidelijk dat dat niet door kan gaan. We focussen even op haar knippen en kleuren. Hopelijk is daar begrip voor.

We houden ons verder aan de richtlijnen die door RIVM zijn opgelegd en door onze branchevereninging (de ANKO) zijn vertaald naar een protocol voor in de salon.
De maatregelen houden voor jullie het volgende in:
– Houd 1,5 meter afstand van elkaar, voor de salon en in de salon
– Kom alleen. Een minderjarig kind en mensen die door een beperking begeleiding nodig hebben mogen worden vergezeld door 1 volwassene
– Zeg je afspraak af en blijf thuis als je 1 van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden Celsius)
– Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 graden Celsius) en/of benauwdheidsklachten
– Desinfecteer direct bij binnenkomst in de salon je handen
– Volg altijd de aanwijzingen van ons team
– Betaal zoveel mogelijk contactloos of met gepast geld

Wij nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. We zijn verplicht om bij ontvangst iedereen te vragen naar de gezondheid en de regels nogmaals uit te leggen. We hopen op jullie begrip en medewerking.

Fijn dat de winkel weer open mag, we hopen dat dat ook zo kan blijven omdat iedereen in Nederland zijn verantwoordelijkheid neemt. Mogen we er van uit gaan dat jij bij twijfel over je gezondheid echt niet komt? Dat doen wij ook.

Wat maakt het bezoek aan Hoofdzaken nu dan anders dan anders (naast het desinfecteren van de hele santekraam en de ondervraging bij binnenkomst) hoor ik jullie denken?
Niet zoveel eigenljk! Wij zijn hetzelfde, jullie zijn hetzelfde en wij hebben ongelofelijk veel zin om die pandemie hoofden te verfraaien, naar jullie verhalen te luisteren, om jullie hoofden te masseren (indien gewenst 😉 Bart no worries!!) én om weer wat te verdienen uiteraard 🙂
Je krijgt nog steeds een lekker kopje koffie of thee, maar dan in een wegwerpbekertje. Het jasje moet door jullie zelf opgehangen en aangetrokken worden. De roddels doen we even alleen mondeling en niet via de bladen en dat was het wel.

Rest mij nog te zeggen dat we hebben genoten van jullie pyjama’s en huispakken bij het wegbrengen van de verfkitjes, van de lieve kaarten en de mails met advies en medeleven, van de heerlijke chocolaatjes, van de aanbiedingen voor het kopen van waardebonnen (wat gelukkig niet nodig was) en de warme belangstelling.
Dank. Ik ben blij met jullie en mijn betrokken team. Hopen dat we elkaar snel weer zien, in goede gezondheid en met frisse moed!

Hartelijke groet,
Chantal
Team Hoofdzaken

team kapsalon hoofdzaken den haag ypenburg

Facebook
LinkedIn
Facebook