Kortingsactie Paula’s Choice dagcrèmes met SPF

Kortingsactie HoofdzakenTot en met 30 juni krijgen jullie 10% korting op alle dagcrèmes met SPF en op de non-greasy Sunscreen (zeer zuinig in gebruik trouwens) van Paula’s Choice.

Recent was nog bij Tros Radar te zien hoe belangrijk het is om je huid te beschermen tegen zonnestralen. Heb je die uitzending gemist? Bekijk dan hier alsnog het filmpje op onze website.

Over Dagcrèmes met SPF

Een goede dagcrème is onmisbaar bij je dagelijkse gezichtsverzorging.  Het is dan wel erg makkelijk om meteen een dagcrème met SPF te gebruiken. Het is namelijk uiterst belangrijk je huid te beschermen tegen UVA en UVB stralen van de zon. Een goede dagcrème met minstens SPF 30 zorgt hiervoor en houdt je huid gezond.

Alle dagcrèmes van Paula’s Choice bevatten daarnaast antioxidanten. Antioxidanten zorgen voor een gezonde huid en verbeteren de celfunctie. Het is aangetoond dat ze ook een positief effect hebben op het verminderen van huidirritaties en ontstekingen.

Ken je de producten van Paula´s Choice nog niet? Kom gerust even langs voor een paar samples! Maak voor een uitgebreider adviesgesprek s.v.p. even een afspraak zodat we echt de tijd voor je kunnen nemen.

Facebook
LinkedIn
Facebook