Online Afspraken Maken bij Hoofdzaken

Er was al veel vraag naar en dankzij onze nieuwe ‘MijnSalon’ software is het nu ook mogelijk om 24/7, Online een afspraak te maken bij Hoofdzaken!

Ben je klant bij ons én is jouw e-mailadres bij ons bekend? Dan kun je voor die service een wachtwoord aanvragen via deze link (klik hier).

Heb je een geregistreerd e-mailadres en een wachtwoord? Dan kun je via de MijnSalon Pagina van Hoofdzaken een afspraak maken voor  bijvoorbeeld Wassen & Knippen of Kleuren, Knippen & Föhnen. Voor uitgebreide, gecombineerde behandelingen maken we de afspraken net zo makkelijk even telefonisch, zoals jullie gewend zijn.

Heb je een wachtwoord ontvangen op jouw e-mailadres? Ga dan naar de MijnSalon pagina van Hoofdzaken om een afspraak te plannen.

Staat bij meerdere personen van jouw familie hetzelfde e-mailadres in ons systeem? Dan kan voor iedere persoon een apart wachtwoord worden aangemaakt. Kom hiervoor even langs in de salon.

Sta je nog niet als klant geregistreerd óf staat jouw e-mailadres nog niet in ons systeem? Kom dan ook even langs zodat we dat voor je kunnen regelen.

Kom je er niet uit? Kijk op de pagina met ‘Extra Uitleg’, stuur een mailtje of bel ons even.

Tot Snel!

Online Afspraken Maken bij Hoofdzaken

Facebook
LinkedIn
Facebook